Kako izabrati pravu autoškolu za dijete

najbolja_autoskolaKao i svaki roditelj i vi se sigurno brinete o razini edukacije koje vaše dijete prima u autoškoli. U pravoj autoškoli vaše dijete neće naučiti samo da poštuje prometna pravila ili da pravilno i precizno parkira automobil, već će se naučiti snaći u kompliciranim prometnim  situacijama, prepoznati kakve sve ‘teške’ karaktere vozača može susresti u prometu…

Svakako, školu ne biste trebali izabrati zato što se nalazi u vašem susjedstvu pa vam je ‘usput’. Istina je da autoškole imaju iste kurikulume koje moraju predavati svojim polaznicima, ali ima različitih instruktora – a obuku u vožnji nikako ne biste smjeli prepustiti nezainteresiranom ili površnom instruktoru.

Pogreška koji većina roditelja napravi je u tome što šalju svoju djecu u škole koje im prijatelji ili susjedi preporuče zbog lijepih reklama. Mi vas pozivamo da posjetite našu školu i uvjerite se kako našim instruktorima i njihovom iskustvu i sposobnostima možete vjerovati. Imajte na umu, život vašeg dijeteta je u igri.

Također, pitanje je smijete li prepustiti djetetu da bira autoškolu: dijete može izabrati ići u autoškolu u koju idu njegovi prijatelji, ili autoškolu za koju su čuli da je instruktor ‘popustljiv’ itd… Takvi ‘argumenti’ nipošto ne bi smjeli igrati ulogu u odabiru autoškole: sudjelovanje u prometu ne smije se shvatiti olako i površno, jer sudionika u prometu može koštati glave!

Obavezno provjerite da li je autoškola ovlaštena i registrirana za tečajeve vožnje. Učenje vožnje u ovlaštenoj autoškoli će vama osigurati mir u glavi a vašem djetetu potrebno znanje i sigurnost.

Zato se svakako raspitajte o kvaliteti i reputaciji autoškole u koju mislite upisati vaše dijete: svih ovih godina postojanja autoškole INDEX upravo su nam usmene preporuke naših zadovoljnih polaznika i polaznica dovodile nove mlade generacije polaznika.